Honey, I Joined A Cult verlaat dit jaar de Early Access

Geplaatst:

De verjaardag van Honey I Joined A Cult, waarmee er werd gevierd dat de game een jaar in de Early Access zit, geeft de spelers een cadeau. De game gaat dit jaar namelijk de Early Access verlaten.

In onze preview van Honey I Joined a Cult kun je lezen hoe de game begonnen is, want ondertussen zijn er al een aantal grote updates verschenen. Begin dit jaar zorgde de Futurist Update voor nieuwe kamers, missies en werd de Divine Inspiration en het onderzoeksysteem compleet aangepakt. De laatste update, genaamd Peace & love, bracht naast een nieuw thema ook de update van het gehele prestige systeem. Wat staat er dan gepland voor de toekomst? Voordat de game de Early Access gaat verlaten, krijgt de politie nog een make-over en worden er verschillende moeilijkheidsgraden toegevoegd.

Honey I Joined A Cult verlaat op 3 november de Early Access.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Honey, I Joined a Cult

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Sole Survivor Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord