Honey, I Joined a Cult

  • Ontwikkelaar Sole Survivor Games
  • Eerste releasedatum 14 september 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score -

Honey, I Joined A Cult verlaat dit jaar de Early Access

De verjaardag van Honey I Joined A Cult, waarmee er werd gevierd dat de game een jaar in de Early Access zit, geeft de spelers een cadeau. De game gaat dit jaar namelijk de Early Access verlaten.

In onze preview van Honey I Joined a Cult kun je lezen hoe de game begonnen is, want ondertussen zijn er al een aantal grote updates verschenen. Begin dit jaar zorgde de Futurist Update voor nieuwe kamers, missies en werd de Divine Inspiration en het onderzoeksysteem compleet aangepakt. De laatste update, genaamd Peace & love, bracht naast een nieuw thema ook de update van het gehele prestige systeem. Wat staat er dan gepland voor de toekomst? Voordat de game de Early Access gaat verlaten, krijgt de politie nog een make-over en worden er verschillende moeilijkheidsgraden toegevoegd.

Honey I Joined A Cult verlaat op 3 november de Early Access.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?