Honkai: Star Rail direct 20 miljoen keer gedowload

-

HoYoverse is erg lekker bezig. Hun nieuwste game, Honkai: Star Rail, is namelijk binnen een dag al twintig miljoen keer gedownload.

Honkai: Star Rail is twee dagen geleden uitgekomen en nu al een enorme hit. Het verhaal van Honkai: Star Rail speelt zich af na de gebeurtenissen in Honkai Impact 3rd, een andere populaire game van HoYoverse. De game bevat personages uit Honkai Impact 3rd, maar ook nieuwe personages die je middels een gasha-systeem kunt verkrijgen. In vergelijking met Honkai Impact 3rd en HoYoverse' andere immens populaire game Genshin Impact, kent Honkai: Star Rail turn-based combat. Fans van anime-stijl actie-RPG's vinden dat in ieder geval niet erg. Op de Chinese site Weibo laat HoYoverse namelijk weten dat Honkai: Star Rail binnen een dag al meer dan twintig miljoen keer gedownload is.

Honkai: Star Rail is nu gratis te downloaden op pc, iOS en Android.

Bron: HoYoverse
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Honkai: Star Rail

Ontwikkelaar:

MiHoYo

Uitgever:

MiHoYo

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Mob
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord