Horrorgame Daymare: 1994 Sandcastle verschijnt in augustus

Geplaatst:

Survival horrorgame Daymare: 1994 Sandcastle lanceert in augustus voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt later ook uit voor de Nintendo Switch.

Daymare: 1994 Sandcastle is een third-person survival horrorgame ontwikkeld door Invader Studios en uitgegeven door Destructive Creations. De game is een eerbetoon is aan klassieke horrorgames van de jaren '90. Daymare: 1994 Sandcastle is een prequel van Daymare: 1998. Om spelers alvast kennis te laten maken met de game komt er later deze week een speelbare demo uit op pc. Tijdens de demo van Daymare: 1994 Sandcastle kunnen spelers in de huid kruipen van speciaal agent Dalila Reyes en het begin van de game verkennen. Spelers kunnen ook verschillende wapens uitproberen, waaronder de Frost Grip. Tijdens de demo kunnen spelers ook feedback geven aan de ontwikkelaars, waarmee rekening wordt gehouden in de uiteindelijke versie van de game.

Daymare: 1994 Sandcastle wordt op 30 augustus uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt op een latere datum naar de Nintendo Switch.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Daymare: 1994 Sandcastle

Series

-

Uitgever

Leonardo Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 augustus 2023

Ontwikkelaar

Invader Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord