My Hero One's Justice

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Inasa Yoarashi DLC verkrijgbaar voor My Hero One’s Justice

Bandai Namco heeft aangekondigd dat het nieuwe DLC-personage voor My Hero One’s Justice op 14 november verkrijgbaar is. Inasa Yoarashi, beter bekend als Gale Force, krijgt zijn eigen mission pack.

Inasa is een held in training en belachelijk sterk. Na het behalen van de topscore voor het toelatingsexamen voor de U.A. High School heeft hij gekozen voor Shiketsu High School. Door zijn hoge scores wordt er beweerd dat hij kan competeren met Shoto Todoroki ,de topstudent van U.A. Inasa kan de lucht om hem heen manipuleren en sterke windvlagen creëren. Ook kan deze vechter met groot bereik door zijn gave mensen transporteren of puin verwijderen.

onbekend

My Hero One’s Justice is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?