Mini Ninjas

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 25 september 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

IO Interactive komt met nieuwe game

IO Interactive is voornamelijk bekend door de Hitman-serie en nu komen ze met totaal iets anders. De zo gehete game Mini Ninja's zal namelijk een hele andere stijl gaan hebben dan we gewend zijn van IO Interactive

Ze hebben er namelijk voor gekozen om de game in grappige tekenfilmstijl te maken waarbij jij een piepkleine ninja speelt, genaamd Hiro, die de wereld moet redden van kwaadaardige samurai's.

Volgens Niels Jorgensen, General Manager van IO Interactive, zal deze stijl de game aantrekkelijk maken voor jong en oud. Hij vertelde daarbij dat het team zelf ook erg enthousiast is over de game en dat die volgens hen op heel veel gebieden uniek is. Van de personages tot de kunststijl en de diepgang van de game.

Wanneer Mini Ninja's daadwerkelijk verkrijgbaar zal zijn is nog niet precies bekend, maar de game zal ergens in de herfst verschijnen voor de Nintendo Wii, de Nintendo DS, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?