Japan krijgt PlayStation 3 in nieuw tintje

De Japanners kunnen hun huiskamers binnenkort gaan sieren met een andere kleur PlayStation 3 dan de zwarte of witte versie. Hoewel de Japanners al werden voorgetrokken met een witte PlayStation 3, krijgen ze nu ook een PlayStation 3 in 'Satin Silver'.

6 maart mogen de Japanners de PlayStation 3 verwachten, voor een prijs van Â¥39.980 (€255,-). Voor deze prijs krijgen ze een zilveren 40GB PlayStation 3 samen met een zilveren Sixaxis-controller. De Japanners worden, ondanks dat ze al zo worden gespekt met weer een nieuwe kleur, toch nog een beetje genaaid, want het pakket bevat geen DualShock 3 Sixaxis. Mochten ze dan toch willen trillen met een zilveren controller, zullen ze die er nog extra bij moeten kopen. Wanneer en of de Westerlingen een andere kleur PlayStation 3 krijgen is nog niet bekend. De tijd zal het leren.

onbekend

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?