Je kan eindelijk cutscenes skippen in The Callisto Protocol

Geplaatst:

De nieuwste update voor The Callisto Protocol brengt een gewilde feature met zich mee. Je kunt nu namelijk eindelijk de cutscenes van de horrorgame skippen.

The Callisto Protocol heeft tijdens de lancering de nodige kritiek ontvangen en het gebrek aan één specifieke feature zorgde ervoor dat de game niet erg herspeelbaar was: je kon namelijk de cutscenes niet skippen. Ontwikkelaar Striking Distance Studios heeft echter een nieuwe update uitgebracht, waardoor het nu wel mogelijk is om de game wat sneller door te wandelen. Naast de feature is er een nieuwe modus uitgebracht, genaamd Dismemberment Mode. Dit is een gewelddadige easy mode, want elke vorm van schade die je uitdeelt, zorgt ervoor dat de vijand per direct een ledemaat verliest. Ik kan me voorstellen dat dit heel therapeutisch werkt, wanneer je 20 uur hebt gespendeerd in de Hardcore modus van The Callisto Protocol.

Check hier onze review van The Callisto Protocol.

The Callisto Protocol is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Striking Distance Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord