Just Cause 2

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 26 maart 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Just Cause 2 blijft Koos Vriendloos

De lead designer van Avalanche, de ontwikkelaar van Just Cause 2, heeft vandaag bekendgemaakt dat deze game geen multiplayer zal bevatten. Hij wil zich zo veel mogelijk richten op de singleplayer, zodat die een unieke ervaring wordt.

"The game world is about 6400 square miles. We've concentrated on making the world full of fun, meaningful, and rewarding content. The time it takes you to complete the game will vary a lot since the game is so non-linear - it depends on what you choose to do to cause Chaos."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?