Katachtig partyplezier in Jumping Jazz Cats

-

Team17 en Le Catnip Collective bewijzen maar weer eens dat ze de grootste dierenvrienden zijn, want ze komen met een nieuwe partygame op de proppen: Jumping Jazz Cats!

Je kunt Jumping Jazz Cats het beste beschrijven als een mix tussen een partygame en een platformer. Maar liefst negen spelers kunnen zich tegelijkertijd van hun kattige kant laten zien en meedoen aan diverse minigames. Niet alleen online multiplayer is te vinden in de kattenbak, maar ook lokale co-op voor vier spelers is present. Kattenliefhebbers kunnen helemaal uit hun dak gaan met de verschillende levels, want je kan je poes helemaal eigen maken. Wellicht heb je een rolmodel thuis rondlopen die je kan nabootsen. Om het pakketje af te ronden is er een swingende jazz-soundtrack aanwezig.

Jumping Jazz Cats is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jumping Jazz Cats

Ontwikkelaar:

Le Catnip Collective

Uitgever:

Team17

Release:

NNB

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord