Keep Talking and Nobody Explodes

  • Ontwikkelaar Steel Crate Games
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2015
  • Platformen Pc
  • Genre Indie
  • Gameliner score -

Keep Talking and Nobody Explodes komt naar de consoles

Op je pc kun je al een tijdje Keep Talking and Nobody Explodes spelen. Een partygame waarbij je er met vrienden voor moet zorgen dat de bom niet ontploft. Binnenkort beperkt het zich echter niet meer tot pc en kun je de game ook op de consoles spelen.

Dit maakt ontwikkelaar Steel Crate Games duidelijk op diens Twitter. De game is echt perfect om samen op de bank te spelen en gezien deze zeer succesvol is op pc, is de komst van de titel op de consoles geen heel onverwachte keuze.

onbekend

Keep Talking and Nobody Explodes moet ergens deze zomer naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?