#KILLALLZOMBIES

  • Ontwikkelaar Beatshapers Ltd.
  • Eerste releasedatum 12 november 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Indie , RPG (PSP)
  • Gameliner score

#KILLALLZOMBIES aangekondigd voor PS4

De onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Beatshapers heeft #KILLALLZOMBIES aangekondigd voor de PlayStation 4. De game speelt zich af in de nabije toekomst waarin zombies gebruikt worden voor de sport.

In #KILLALLZOMBIES nemen spelers het in een tv-show op tegen zombies terwijl andere spelers toeschouwer zijn via de PlayStation of via Twitch. Deze toeschouwers hebben invloed op het verloop van de game door elke 80 seconden te stemmen op verschillende gebeurtenissen waaronder het laten spawnen van nieuwe zombies. Daarnaast kunnen toeschouwers korte berichten richting de spelers sturen en aanraden welke perks de speler met zijn verdiende XP zou moeten kopen. Als de spelers deze keuze van de toeschouwers besluit te nemen dan krijgt deze extra gezondheid en XP.

#KILLALLZOMBIES bevat vanaf de launch zeven wapens en verschillende soorten ammunitie waaronder normal, armor-piercing, freezing en toxic. Deze wapens en ammunitie zullen spelers hard nodig hebben tegen de hordes zombies die op kunnen lopen tot maar liefst 1000 stuks. Daarnaast moeten spelers de arena constant in de gaten houden omdat deze interactief is en daardoor kan veranderen tijdens het spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?