Killzone website officieel offline gehaald

Geplaatst:
Aangepast: 11 januari 2021 10:02

De website voor de Killzone franchise is officieel offline gehaald door PlayStation. Wat betekent dat voor de toekomst van de gameserie?

De ontwikkelaar van de game, Guerrilla, heeft niet openbaar gereageerd op de verandering. En Sony ook nog niet. In de statement wordt wel duidelijk aangegeven dat de aanpassing 'geen effect heeft op de online multiplayer modi, speler statistieken en ranking data'. Wat de statement wel bevestigd, is dat het niet meer mogelijk is om Killzone Shadow Fall clans te maken of aan te passen. De statement is ondertekend met 'Guerrilla'. Het is natuurlijk niet helemaal een verrassing dat de website voor de Killzone franchise offline is gehaald. Het is immers al zeven jaar geleden sinds er een nieuw deel is toegevoegd aan de gameserie.

onbekend

De laatste Killzone, Killzone: Shadowfall, kwam uit op 15 november 2013.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killzone Trilogy

Series

Killzone

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

24 oktober 2012

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord