Kingdom Hearts 358/2 Days

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Kingdom Hearts voor DS uitgesteld?

Eerder kon je al lezen dat Kingdom Hearts 358/2 Days niet alleen uit zal komen in Japan, maar ook in het Westen. Helaas is er echter slecht nieuws voor de gamers die niet kunnen wachten op de game. Kingdom Hearts 358/2 Days is namelijk uitgesteld en zal nu pas ergens eind 2009 verschijnen.

In Japan zal de game eerst in februari uitkomen, maar nu wordt dat waarschijnlijk pas in de lente. Er is echter nog een kans dat de game wel eerder komt, want het is nog niet definitief bevestigd dat Kingdom Hearts 358/2 Days daadwerkelijk uitgesteld wordt tot de lente.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?