Kirby's Extra Epic Yarn

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 maart 2019
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt in Maart

Als jij ook zo genoten hebt van Kirby's Epic Yarn op de Wii, dan kun je uitkijken naar de remake op de 3DS. Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt namelijk in maart op Nintendo's handheld console.

Kirby's Extra Epic Yarn is een 3DS-remake van Kirby's Epic Yarn op de Wii. In deze remake verken je de wollige wereld die we kennen van het origineel, maar zijn er een aantal extra features toegevoegd. Zo heeft Kirby een aantal nieuwe vaardigheden waarmee hij bijvoorbeeld nog grotere bollen wol kan maken. Ook zijn er een aantal nieuwe speelmodi toegevoegd, zoals de Devilish Mode en kun je een aantal minigames spelen als andere bekende personages zoals King Dedede en Meta Knight.

Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt op 8 maart voor de Nintendo 3DS.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?