Cooking Guide

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Koken met Nintendo

Stond ik gisteren nog met een kookboek in de ene hand het sausje met mijn andere hand te roeren voor een maaltijd voor mijn nieuwe vriendin, nu komt Nintendo met een oplossing die mij toch wat beter ligt. Hoewel ik en vele gamers met mij graag kant en klaar maaltijden en pizza's eten, moet Cooking Guide: Can't Decide What To Eat? ervoor gaan zorgen dat we massaal de weg naar de kookplaat zoeken.

Zoals de titel al doet vermoeden gaat het hier om een interactief kookboek, dat met behulp van plaatjes en filmpjes stap voor stap laat zien hoe je een bepaalde maaltijd bereidt. Om te voorkomen dat je DS onder de etensresten komt te zitten, maakt Cooking Guide gebruik van spraakherkenning om naar een volgende stap door te bladeren.

Als klap op de vuurpijl kun je de DS ook nog gebruiken als boodschappenlijstje. De 'game' zal naar verwachting vanaf 20 juni verkrijgbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?