Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Leak: Nieuwe LEGO sets van Sonic The Hedgehog gelekt

Er zijn vijf nieuwe LEGO sets van Sonic the Hedgehog online gelekt. De sets lijken te hinten naar Sonic gerelateerde releases in 2023.

LEGO heeft meerdere van dit soort samenwerkingen gedaan, bijvoorbeeld met LEGO sets van Mario Bros, Star Wars en Jurassic Park. In juli kondigde Nintendo nog een enorme LEGO Bowser set aan. Dat maakt een samenwerking met Sega erg aannemelijk. Het lijkt erop dat de aankondiging van nieuwe LEGO sets in het thema van Sonic the Hedgehog onlangs online gelekt is. In het afgelopen jaar is de Sonic franchise weer wat meer op gang gekomen, onder andere met een Netflix serie genaamd Sonic Prime, nieuwe games en de film Sonic the Hedgehog 2. Het nieuws rondom de nieuwe LEGO sets werd gedeeld door Promobricks, een blog over LEGO dat vaker met lekken en nieuws rondom nieuwe LEGO sets komt. De vijf nieuwe sets zullen volgens de blog in de loop van 2023 uitkomen.

De LEGO sets die onlangs gelekt zijn door Promobricks zullen volgens het blog in 2023 verschijnen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?