Leak: Nintendo Switch Online krijgt Game Boy Advance-games

Geplaatst:

Het ziet ernaar uit dat Nintendo Switch Online straks ook Game Boy Advance-games krijgt. De software is via Twitter uitgelekt.

Nintendo Switch Online is een abonnementsdienst waarmee je op je Nintendo Switch Online samen met anderen kunt spelen. Daarnaast krijg je, wanneer je een actief abonnement hebt, ook toegang tot een online bibliotheek die vol staat met oude Nintendo-games. Aanvankelijk lanceerde de abonnementsdienst met enkel NES-games, maar inmiddels is de Nintendo Switch Online-bibliotheek uitgebreid met SNES-games en zijn sinds afgelopen jaar ook N64-games en SEGA-games beschikbaar via de Nintendo Switch Online Expansion Pack. Inmiddels is er een afbeelding via Twitter uitgelekt die ons laat zien dat er ook een emulator met Game Boy Advance-games naar de dienst komt. In de gelekte afbeelding zien we games als Mario Kart, Pokémon Pinball en Golden Sun.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar een aankondiging vanuit Nintendo blijft waarschijnlijk niet lang meer uit.

Bron: Twitter @trashbandatcoot
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord