Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Left 4 Dead heeft geen last meer van grote spelers

Left 4 Dead, de nieuwe zombie shooter van Valve, heeft een patch gekregen om bepaalde cheats tegen te gaan. De cheats konden gebruikt worden in de multiplayer van de game, en zorgden ervoor dat spelers reusachtig groot werden of uit het niets molotov cocktails konden laten verschijnen.

Valve heeft de patch nu al uitgebracht voor de normale servers van de game. Heb je echter een server die door een gebruiker is gehost, dan moet je nog even wachten op een update, want volgens Valve kun je daar de komende dagen een update voor verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?