The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 13 februari 2015
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Legend of Zelda Majora's Mask komt naar de Switch

The Legend of Zelda: Majora's Mask komt naar de Nintendo Switch Online Expansion Pack service. Er worden regelmatig nieuwe N64 games aan de service toegevoegd.

De inhoud van deze game is een stuk duisterder dan die van de meeste Zelda games. Link moet het stadje Termina redden van een angstaanjagende maan die er na drie dagen op neer zal vallen. Nintendo kondigde onlangs via een persbericht en via Twitter aan dat de N64 game in februari beschikbaar wordt voor de Switch via de Online Expansion Pack service. Je betaalt maandelijks voor dit uitbreidingspakket, dat allerlei N64 titels bevat. Eerder deze week kwam ook de game van Banjo-Kazooie naar de online dienst. Dit is niet de eerste keer dat Majora's Mask naar een ander platform kwam. In 2019 kwam er al een Majora's Mask 3D versie uit voor de 3DS.

The Legend of Zelda: Majora's Mask komt in de loop van februari naar de Nintendo Switch.

Over auteur EilishJanssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?