LEGO Harry Potter demo beschikbaar

Eerder berichtten we jullie al over de komst van de demo van LEGO Harry Potter: Years 1-4. Wel, vanaf vandaag is deze te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace.

In LEGO Harry Potter: Jaren 1-4, zoals het spel op de Nederlandse markt zal heten, kun je aan de slag met meer dan honderd verschillende speelbare personages. Personages als Harry zelf, maar ook bijvoorbeeld Ron en Hermelien. Beleef verschillende avonturen in en rond Zweinstein, de magie zal in ieder geval niet ontbreken.

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 is vanaf 25 juni verkrijgbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?