Wario Land: The Shake Dimension

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Lekker schudden met Wario Land: Shake It

Wie wil er tegenwoordig niet lekker schudden voor zijn televisie? Als Wii-bezitter ontkom je vaak niet aan het doen van rare bewegingen voor de televisie... en voor het open raam.

Met Wario Land: Shake It kun je nog meer schudden, nog meer lol maken en waarschijnlijk ook nog vreemder overkomen voor toevalliger voorbijgangers die jou zien shaken.

Check de video en zie hoe deze mensen het wel kunnen shaken in hun verdere leven als het gaat om hun coolness factor.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?