Lemnis Gate nadert vroegtijdig einde

Geplaatst:

Het einde nadert voor de strategische first-person shooter Lemnis Gate. De game van ontwikkelaar Ratloop Games Canada en uitgever Frontier Foundry wordt binnenkort uit de online winkelschappen gehaald.

Ondanks de succes bij de pers dankzij de complexe gameplay heeft Lemnis Gate nooit een gezonde spelersbasis weten vast te houden. Tot 11 april kunnen spelers de game aanschaffen op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De multiplayerservers blijven actief tot 11 juli. Daarna kunnen console-spelers de game's lokale multiplayer spelen en de training modi uitproberen. Voor de pc-spelers is er echter slecht nieuws: zij zullen vanaf dat moment Lemnis Gate niet meer kunnen spelen.

Lemnis Gate Ratloop Games Canada

Lemnis Gate is nog aan te schaffen tot 11 april.

Bron: Ratloop Games Canada
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lemnis Gate

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 september 2021

Ontwikkelaar

Ratloop Games Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord