Life in Willowdale: Farm Adventures gaat goud

Geplaatst: 19 augustus 2022 12:56

De farming avonturengame Life in Willowdale: Farm Adventures is goud gegaan. Dat heeft ontwikkelaar Mindscape bekendgemaakt in een persbericht.

In Life in Willowdale: Farm Adventures speel je als een boer die zijn oom, de burgemeester van het dorp Willowdale, moet helpen. Zijn dochter wil namelijk het dorp veranderen in een toeristenoord en verwaarloost daarbij de dieren en de inwoners. Het is aan de speler om een succesvolle boerderij op te bouwen, vriendschappen te sluiten met de inwoners en het dorp in ere te herstellen. Nu heeft Mindscape aangekondigd dat Life in Willowdale: Farm Adventures de definitieve certificering heeft doorstaan en dus goud is gegaan. Dit houdt in dat de game gewoon uitkomt op de al geplande data.

Life in Willowdale: Farm Adventures komt 27 september uit voor de Nintendo Switch en pc. Op 18 oktober komt de game ook uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Mindscape

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life in Willowdale: Farm Adventures

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasedatum

27 september 2022

Ontwikkelaar

Mindscape

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord