Life is Strange-ontwikkelaar ontslaat werknemers

Geplaatst:

Deck Nine Games heeft veel van diens werknemers op straat gezet. Via Twitter laat een medewerkster van Deck Nine Games weten dat haar hart uitgaat naar haar voormalig collega's.

De zaken gaan niet bepaald goed bij ontwikkelaar Deck Nine Games. We kennen de studio vooral van de Life is Strange serie en op dit moment werkt de studio aan de game The Expanse: A Telltale Series. Nu de ontwikkeling van deze meest recente game op zijn einde loopt, valt ook gelijk het doek voor veel medewerkers bij Deck Nine. Werkneemster Elizabeth Ballou is zelf geen slachtoffer geworden van de ontslagronde, maar voelt wel mee met haar voormalig collega's. Op Twitter laat ze weten dat er veel mensen zijn ontslagen bij de ontwikkelaar en roept ze andere ontwikkelaars op deze talentvolle mensen een plekje te geven als zij nog vacatures beschikbaar hebben. De exacte reden van de ontslagronde is niet bekendgemaakt.

Deck Nine Games' The Expanse: A Telltale Series staat gepland voor een release op 27 juli.

Bron: Elizabeth Ballou
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: Before the Storm

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

31 augustus 2017

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord