LittleBigPlanet 2

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 21 januari 2011
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet 2 uitgesteld

Media Molecule heeft bekendgemaakt dat LittleBigPlanet 2 wordt uitgesteld naar januari 2011. LittleBigPlanet 2 zou eerst nog in november 2010 uitkomen. De ontwikkelaar vertelde dat de game meer opgepoetst moet worden.

Media Molecule vertelde ook dat ze een manier proberen te vinden om je de game eerder te laten spelen. Hoe ze dit gaan doen, is nog niet bekend. LittleBigPlanet 2 verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?