LocoRoco 2

  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 4
  • Gameliner score -

LocoRoco 2 dit jaar nog

In het jaar 2006 kwam er zomaar een vrolijke en schattige game voor de PSP uit, genaamd LocoRoco. Veel mensen vielen er als een blok voor en de recensies waren lovend over deze game. Eind 2006 maakte Sony al bekend dat er wordt gewerkt aan een tweede deel en een tijdje terug is dat opnieuw bevestigt.

Tijdens een interview met Claire Backhouse, Product Manager van Sony, werd vertelt dat Sony een paar grote PSP-titels achter zich heeft. Deze games komen eind dit jaar nog uit en tussen die games zit LocoRoco 2. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?