Maak je eigen Castle Crasher met de Painter Boss Paradise DLC

-

Stond een Castle Crashers DLC op jouw 2024 bingokaart? Nee? Op die van mij ook niet. Toch komt er een nieuwe DLC aan, de Painter Boss Paradise DLC.

Castle Crashers kwam in 2008 uit op Xbox Live Arcade en bleek een van de grootste hits op het platform. Inmiddels is de game op elk denkbaar platform uitgekomen en is er zelfs een remastered-versie van Castle Crashers verschenen op Nintendo Switch. The Behemoth is echter nog niet klaar met de gekleurde ridders en hun gekke capriolen. Er is namelijk een nieuwe DLC voor de game aangekondigd. Met de Castle Crashers Painter Boss Paradise DLC krijg je de mogelijkheid om je eigen Castle Crasher te ontwerpen. Je kunt niet alleen zijn uiterlijk kiezen, maar ook wat voor speciale krachten hij heeft. Vervolgens kun je je eigen personage gebruiken om mee te spelen, of het via de Steam Workshop delen met andere Castle Crashers-liefhebbers. Ook wordt er een nieuw speelbaar personage aan Castle Crashers toegevoegd. Paint Junior is een speciale Castle Crasher die zijn verbeelding gebruikt om zijn vijanden te lijf te gaan. Tot slot krijgen alle bestaande personages een geüpgraded versie van hun artwork, die je aan of uit kunt zetten.

De Castle Crashers Painter Boss Paradise DLC heeft nog geen officiële releasedatum, maar verschijnt binnenkort.

Bron: The Behemoth
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Castle Crashers

Ontwikkelaar:

The Behemoth

Uitgever:

The Behemoth

Release:

27 augustus 2008

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
X360
PS3
PS4
XONE
Mob
NSW
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

30 juli 2024 om 14:22

Daar word je toch vrolijk van, heerlijk als die cultklassiekers nog wat extra liefde ontvangen op hun oude dag

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord