Mafia 2 krijgt derde DLC

Na "The Betrayal of Jimmy" en "Jimmy's Vendetta" zal Mafia 2 zijn derde downloadable content krijgen: "Joe's Adventures". Deze DLC zal 23 november verschijnen voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3. De kosten bedragen 800 Microsoft Points of 10 euro.

In Joe's Adventures speel je met Joe Barbaro. De DLC zal nieuwe missies, locaties, kleding, Playboy collectibles en muziek bevatten. Bekijk hieronder de trailer.

Mafia 2 is eind augustus verschenen voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3. Lees hier de review van Yordi of hier de review van Klaas.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?