Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Ghost Giant

  • Ontwikkelaar Zoink!
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Makers van Fe kondigen Ghost Giant aan

De makers van Fe en Flipping Death kondigen vlak voor de EA persconferentie een nieuwe game aan. Ghost Giant is in ontwikkeling voor de PlayStation VR en ziet er fantastisch mooi uit.

In Ghost Giant nemen we de vorm van een gigantische geest aan. Met twee gigantische handen rommelen we in de wereld alsof het openklapboek is. We zien de speler deurtjes open en dicht doen en rommelen met de bewoners die gewoon hun dagelijkse leven leven. Wanneer de game verschijnt is helaas nog niet bekend.

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?