Mario bekendste gamekarakter in Europa

Dat Mario enorm bekend is wisten we natuurlijk al, maar wat de meeste waarschijnlijk nog niet weten is het feit dat Mario het bekendste gamekarakter is van Europa. Uit onderzoek van onderzoeksbureau YouGov blijkt namelijk dat de meeste Europeanen Mario wel weten te herkennen.

Mario wist met dit onderzoek zelfs Sonic the Hedgehog en Pac-Man te verslaan. Daarnaast klonk het themanummer van Super Mario Bros. voor de NES bij veel ondervraagden bekend in de oren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?