Mario viert verjaardag

Vandaag is een speciale dag voor Nintendo. Mario is namelijk 25 jaar geworden. 13 september 1985 kwam Super Mario Bros. uit en verkocht meer dan 40 miljoen exemplaren. Super Mario Bros. zat, samen met Duck Hunt, op een cartridge die je bij aanschaf van je NES kreeg.

Alleen Wii Sports heeft in 2009 Super Mario Bros. van zijn troon gestoten. Nintendo heeft een speciale Super Mario Bros. voor de Wii aangekondigd. Deze game verschijnt 21 oktober in Japan. Een internationale release is nog niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?