Max Payne 2

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2003
  • Platformen Pc , Xbox , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Max Payne 2 niet te downloaden via Xbox LIVE

18 mei komt het nu al geprezen Max Payne 3 officieel uit in Nederland. Dit zal sommigen aanzetten om de voorgaande delen te gaan spelen. Een leuk idee, maar helaas lastig via Xbox Live. Kotaku bericht dat de download van Max Payne 2: The Fall of Max Payne blijft steken op 99 procent.

Het is een probleem dat al zeker sinds april Max Payne-liefhebbers dwarszit. Er dwalen verschillende oplossingen rond op internetfora. Zo zou je de regio-instellingen moeten aanpassen en/of de 'system cache' van de Xbox 360 kunnen verwijderen. Helaas werken deze workarounds niet voor de meeste gamers.

Mocht je een van de ongelukkigen zijn die Max Payne 2 wilden spelen op de Xbox 360, dan schijnt Microsoft wel je geld terug te willen geven. Daarvoor moet je de klantenservice bellen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?