Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Mede-oprichter Rockstar Games Dan Houser stapt op

Take-Two Interactive heeft bekendgemaakt dat één van de mede-oprichters van Rockstar Games het bedrijf gaat verlaten. Over ruim een maand stapt Dan Houser op als vice-president van de ontwikkelaar en uitgever.

Rockstar Games werd in 1998 opgericht door een viertal mensen, waaronder Dan Houser. Na de overname van BMG Interactive door Take-Two Interactive werd Rockstar Games in het leven geroepen. Dan Houser heeft met het bedrijf heeft een veel successen gekend, waarvan de Grand Theft Auto en Red Dead Redemption franchises de grote paradepaardjes zijn geworden, maar ook games als Max Payne, Bully en L.A. Noire komen van de ontwikkelaar. Houser was al geruime tijd niet aanwezig bij het bedrijf omdat hij een langdurige pauze heeft ingelast. Aan die pauze en zijn carrière bij Rockstar komt binnenkort dus een eind.

onbekend

Dan Houser vertrekt per 11 maart officieel bij Rockstar. Wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?