Disaster: Day of Crisis

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Meer bekend Disaster: Day of Crisis

Sinds E3 van 2006 heeft Nintendo weinig laten horen over Disaster: Day of Crisis, tot vandaag.

De hoofdrolspeler in deze game is Ray. Na het verlies van zijn dierbare vriend Steve enkele jaren geleden, is plotseling zijn zus Lisa verdwenen. Of beter gezegd gekidnapped door terroristen. Jouw taak: je zus redden van de terroristen.
Van rondlopen door de wildernis, misbruik makend van je wapens tot het ontsnappen aan een Tsunami in je auto, het is allemaal terug te vinden in Disaster: Day of Crisis

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?