Meer dan twee miljoen Super Mario Maker 2-levels geüpload

Geplaatst: 10 juli 2019 22:12
Aangepast: 10 juli 2019 22:50
-

Super Mario Maker 2 weet evenals zijn voorganger de fans weer aan het bouwen te krijgen. Op het officiële Twitteraccount van Nintendo is namelijk vermeld dat er inmiddels al meer dan twee miljoen levels geüpload zijn.

De Super Mario Maker-franchise kent een grote schare fans en dat blijkt dan ook uit de cijfers die vandaag bekendgemaakt zijn. Op het officiële Twitteraccount van de Amerikaanse tak van Nintendo is een tweet geplaatst waarin staat te lezen dat er al ruim twee miljoen Super Mario Maker 2-levels zijn geüpload. En dat terwijl de game nog geen twee weken oud is. In mijn review van Super Mario Maker 2 zie je dat ik er zelf ook erg enthousiast over ben.

Super Mario Maker 2 is speelbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 juni 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord