Guitar Hero: On Tour

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 18 juli 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Meer tracks Guitar Hero on Tour bekend

Het succes van Guitar Hero gaat verder op de DS. Met een speciale accessoire verander je je DS in een monsterlijk gitaar. Welke nummers er zullen verschijnen in de 'On Tour' versie was nog niet bekend, tot nu...

In het Amerikaanse Nintendo Power heeft Activision enkele tracks bekendgemaakt die zullen verschijnen in de 'On Tour' versie van de DS.

Do What You Want - OK Go
All The Small Things - Blink 182
Spiderwebs - No Doubt
Are You Gona Be My Girl - Jet
We're Not Gonna Take It - Twisted Sister
All Star - Smash Mouth
Breed - Nirvana
Jessie's Girl - Rick Springfield
Hit Me With Your Best Shot - Pat Benatar
This Love - Maroon 5
Heaven - Los Lonely Boys
Helicopter - Bloc Party
China Grove - The Doobie Brothers
Rock and Roll All Nite - KISS (cover door Line 6)
What I Want - Daughtry

Naast deze tracks zullen er meer worden toegevoegd aan het spel. Of de game gebruikt zal maken van downloadable content is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?