Meest diervriendelijke game van 2009 is?

PETA, dierenrechtenorganisatie, heeft weer een nieuwe game aangewezen als meest diervriendelijke game van het jaar en dit keer is de game De Sims 3 gekroond met deze unieke titel.

De game geeft de speler namelijk de kans om een vegetarische levensstijl te kiezen, waardoor het karkater langer gezond blijft en langer blijft leven. Van het kiezen van een vegetarische levensstijl zal de speler dus uiteindelijk profiteren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?