Met Yasha: Legends of the Demon Blade waan je je in Japan

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 21:50

Uitgever Game Source Entertainment heeft op diens YouTube-kanaal een nieuwe game aangekondigd. Yasha: Legends of the Demon Blade neemt je bij de hand mee naar het Japan van de 17de eeuw.

Als je zit te wachten op een roguelite actie RPG, dan is Yasha: Legends of the Demon Blade een game om in de gaten te houden. De game wordt ontwikkeld door het Taiwanese 7QUARK en het Chinese Finger Game. Zij hebben samen de handen ineengeslagen en werken aan een game die gebaseerd is op de Japanse Edoperiode. Demonen heersen over de wereld en het is aan jou om de demonen een halt toe te roepen. De cyclus tussen leven en dood speelt een belangrijke rol in het verhaal. Je hebt de keuze uit een van drie protagonisten die ieder hun eigen ervaring meebrengen. Zo hebben ze ieder hun unieke wapens en aanvallen.

Yasha: Legends of the Demon Blade staat gepland om ergens in 2024 nog te verschijnen voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Game Source Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord