Check hier alle The Game Awards 2023 content

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 20 maart 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 5 komt eraan?

Hideo Kojima, de bedenker van de Metal Gear serie, heeft al laten weten dat Metal Gear Solid 4 het laatste deel wordt wat door zijn hand is gemaakt. Tevens is het ook het laatste deel van het verhaal van Solid Snake.

Ryan Payton is de assistent producer van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en hij vertelde in een interview dat deeltje 4 niet het laatste deel hoefde te zijn.

Speaking in an interview with 1UP a week before the game's release, MGS4 assistant producer Ryan Payton said there is "still a lot of room for filling in the gaps as far as Big Boss is concerned." When asked about the possibility of a Metal Gear Solid 5, Payton responded, "There are some misunderstandings that this is the final Metal Gear game. But it's really the final chapter of the Solid Snake story. That's all.

Wat denken jullie? Over drie jaar Metal Gear Solid 5: Rise of a Patriot?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?