Metallica komt naar het Fortnite Festival

Geplaatst: 13 juni 2024 15:40
-

Als er een band is die ik niet snel zou koppelen aan Fortnite, is het Metallica wel. Toch is het nu gebeurd, want de band komt naar het Fortnite Festival.

Er gingen al langer geruchten rond over een bekende band die naar de game zou komen, maar nu weten we dus eindelijk om welke band het gaat. Het vierde seizoen van deze Chapter van Fortnite is vandaag begonnen en brengt de iconische rockband Metallica met zich mee. De band is vanaf nu dus te horen in de game, maar daarnaast zijn de bandleden ook speelbaar in een nieuwe game modus genaamd Battle Stage. Dit is een PvP-modus voor maximaal 16 spelers waarin je een optreden geeft, maar ook moet zorgen dat het optreden van jouw tegenstanders in het water valt. Ten slotte speelt Metallica in het weekend van 22 en 23 juni een concert in de game. Fortnite gaat regelmatig samenwerkingen aan met artiesten. Zo was Eminem vorig jaar nog te zien in de game.

Metallica is vanaf vandaag te zien in Fortnite met het begin van seizoen 4.

Bron: YouTube Fortnite

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord