Metroid Prime 4 aangekondigd voor Nintendo Switch

Nintendo heeft zojuist Metroid Prime 4 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De aankondiging werd gedaan samen met een eerste trailer. Hierin zien we langzaam een vier ontstaan, gevolgd door de titel van de game. Op de eerste beelden van de nieuwe Metroid moeten we dus nog even wachten.

Metroid Prime 4 is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Het is nog niet bekend wanneer de game zal verschijnen.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?