Metroidvania Voidwrought aangekondigd

Geplaatst:

Een nieuwe Metroidvania is opgestaan uit de diepte, want tijdens de Future Games Show werd Voidwrought aangekondigd. Dankzij een trailer weten we direct hoe de game eruit gaat zien en wat je precies kunt verwachten.

Het eerste wat opvalt aan Voidwrought is dat het dezelfde stijl hanteert als Hollow Knight. Daarnaast is het ook een 2D metroidvenia, waardoor de vergelijking al snel gemaakt is. De game komt met een onderliggend verhaal, want een nieuw tijdperk wordt ingeluid. Jij wordt wakker gemaakt, waardoor je uit een cocon stapt. Als Simalacrum, een soort insectwezen, ga je hongerig op zoek naar het bloed van de goden wat wordt bewaakt door sterke monsters. Door Artefacten te vinden kun je de vechtstijl aanpassen en blijkbaar kun je zelfs een tempel voor je volgelingen bouwen. Dit is dan ook precies wat we allemaal in de trailer te zien krijgen. Bereid je dus voor om al springend de verschillende gebieden te verkennen, terwijl je te maken krijgt met verschillende vijanden.

Voidwrought gaat in 2024 verschijnen voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Voidwrought

Series

-

Uitgever

Kwalee

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Powersnake

Gameliner Awards

-

Reacties
Avatar Juggy
Juggy

25 maart 2024 om 17:26

We got Hollow Knight at home?

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord