Microsoft en Nintendo aangeklaagd

De problemen voor Microsoft lijken zich op te stapelen. Gisteren berichtten we al van de aandacht die radar schonk aan de problemen rond de Xbox 360 en nu heeft ook Guardian Media Technologies de softwaregigant aangeklaagd.

Het bedrijf dat controlesystemen ontwikkelt die moeten voorkomen dat te jonge gamers bepaalde games spelen claimt dat Microsoft niet heeft bètaald voor de rechten van hun systeem. Ook Nintendo's Wii zou van hetzelfde systeem gebruik maken en ook niet bètaald hebben.

Sony zou alles met Guardian Media reeds hebben afgehandeld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?