Microsoft kondigt Xbox & Bethesda Showcase 2022 aan

Microsoft houdt ook dit jaar weer een grote Xbox & Bethesda Showcase, zoals aangekondigd op Xbox Wire. Het evenement gaat door op zondag 12 juni 2022, waarbij zowel Xbox Game Studios als Bethesda Softworks verschillende onthullingen presenteren.

Volgens Microsoft zal deze showcase “alles bevatten wat je moet weten over de diverse line-up van games die binnenkort naar het Xbox-ecosysteem komen, inclusief aankomende releases voor Game Pass op Xbox en pc.” Er is nog geen speelduur voor de show gedeeld. Wij vermoeden dat Starfield, de aankomende science-fiction RPG van Bethesda en toch dé eindejaarsklepper van dit jaar voor Xbox, sowieso uitgebreid getoond zal worden.

De Xbox & Bethesda Showcase van 12 juni 2022 begint om 19 uur en wordt gestreamd in meer dan dertig talen op YouTube, Twitch en Facebook.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?