Microsoft neemt voorsprong van 20 miljoen

Microsoft heeft bekendgemaakt wereldwijd 28 miljoen Xbox 360 consoles te hebben verscheept, waarbij de teller bij Sony voorlopig blijft steken op 8 miljoen PlayStation 3 consoles.

Looking forward, new waves of innovation will extend our position as the global leader in interactive entertainment.

Dat Microsoft bij deze uitspraak 'vergeet' dat men nog een flinke achterstand heeft goed te maken op de Nintendo Wii zullen we gemakshalve even vergeten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?