Microsoft onthult een gamepad voor gamers met een beperking

Geplaatst: 17 mei 2024 14:00
Aangepast: 17 mei 2024 15:31
-

Microsoft onthulde onlangs de Proteus Controller, een gamepad voor gamers met een beperking. De controller komt waarschijnlijk in het najaar uit.

De Proteus Controller is een modulaire controller dat gamers met een beperking de mogelijkheid geeft om de controller aan te passen op hun behoeften. De draadloze controller is gemaakt door het bedrijf ByoWave als onderdeel van het Designed for Xbox-programma. Hij bestaat uit kleine kubussen met verwisselbare faceplates die controllerknoppen, een richtingspad en analoge sticks bevatten. De "snap and play" onderdelen kunnen met elkaar worden verbonden, wat gamers de mogelijkheid geeft om meer dan 100 configuraties en LED-verlichtingsvariaties te maken. Hierdoor kunnen gamers met één hand en andere spelers met een beperking de controller gebruiken op de manier die voor hen het meest comfortabel is. De controller is waarschijnlijk vanaf het najaar leverbaar, maar hij is nu al vooruit te bestellen via de website van ByoWave tegen een gereduceerde prijs van 255 dollar.

De Proteus Controller van Microsoft komt waarschijnlijk dit najaar uit, maar is nu al vooruit te bestellen.

Bron: Twitter ByoWave

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord