Mirror's Edge komt naar de iPhone

Eerder vandaag meldden we al dat er nu mogelijk een deel twee van Mirror's Edge in ontwikkeling is. Ondertussen is ook bekend geworden dat de game naar de iPhone en iPod Touch zal komen.

Een eerste groot verschil met de oorspronkelijke versie van Mirror's Edge is, dat de first person view is vervangen door een zijaanzicht. Wel speel je in de nieuwe versie nog steeds met dezelfde personage, genaamd Faith. Op dit moment gaan er geruchten dat de nieuwe versie van de game in januari 2010 uit zal komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?