Mobiele game MARVEL Mystic Mayhem aangekondigd

-

Er dient zich een nieuwe Marvel-game voor mobiele apparaten aan. NetEase Games werkt samen met Marvel aan de mobiele game MARVEL Mystic Mayhem en heeft deze nieuwe game aangekondigd met een nieuwe onthullingstrailer.

De trailer zit vooral vol met Marvel-personages, maar wordt hier en daar afgewisseld met kleine stukjes gameplay. Tijdens deze stukjes is goed te zien dat we hier van doen hebben met een team-based tactische RPG. Personages als Spider-Man, Dr. Strange en Sleepwalker komen voorbij in de trailer. Het doel van de game is om het op te nemen tegen de Lord of Dreams terwijl hij de breinen van helden en slechteriken uit het Marvel-universum binnendringt en daarbij hun angsten gebruikt om de wereld te vernietigen.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast registreren voor de game zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Bron: Marvel
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MARVEL Mystic Mayhem

Ontwikkelaar:

NetEase Games

Uitgever:

NetEase Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

Mob
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord