Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Final Fantasy XIV: Stormblood

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 20 juni 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Monster Hunter World komt 7 augustus naar Final Fantasy XIV Online

Square Enix heeft laten weten dat de wereld van Monster Hunter World vanaf 7 augustus naar Final Fantasy XIV Online komt. Deze crossover werd tijdens de E3 onthuld en gaat dus over drie weken van start.

Spelers moeten het na de update opnemen tegen Rathalos, ook bekend als de King of the Skies. Om de strijd aan te gaan moet je level 70 zijn en de quest Stormblood hebben voltooid. Er zijn twee moeilijkheidsgraden om Rathalos te verslaan: Normal en Extreme. In de eerste kunnen acht spelers samenwerken, terwijl je het in Extreme met zijn vieren moet proberen. Naast Rathalos bevat de aankomende patch ook gameplaymogelijkheden uit Monster Hunter World, een nieuw pantserset, nieuwe minnions, en een nieuwe mount en kookset.

Later dit jaar verschijnt er nog een nieuwe update voor Final Fantasy XIV Online, die meer content van Monster Hunter World naar de game brengt.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?