Mooie muis van Microsoft

De nieuwe Arc Mouse van Microsoft biedt zowel het solide gevoel van een desktopmuis als het makkelijk vervoerbare van een laptopmuis. De muis heeft de vorm van een halve maan en kan ingeklapt worden als je hem niet gebruikt om hem makkelijk op te bergen.

Verkrijgbaar in het zwart en in het rood, ziet de muis er ook nog eens erg goed uit. Hij zal later dit jaar uitkomen in de VS voor $60.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?